KOMFI

Na naši Komfi pobočce ve Svébohově jsme 11. září uspořádali Den otevřených dveří a setkali jsme se s velkým zájmem. Akce se zúčastnilo téměř 400 lidí, včetně rodinných příslušníků a obchodních partnerů. Pro návštěvníky jsme připravili bohatý program a ukázali jsme nejnovější technologie, které v naší firmě používáme.

Mezi hlavní lákadla patřily ukázky CNC strojů, ohraňovacího lisu, automatizovaného laseru se skladovací věží a laminovacího stroje Amiga. Návštěvníci si také mohli prohlédnout hotové výrobky a vzorky, jako byly vánoční krabičky, bločky, kabelky, polygrafické taháky, autíčka či žetonky zhotovené na laseru a ohraňovacím stroji a další ukázky moderních tiskových technologií včetně parciálního lakování. Tyto vzorky měly obrovský úspěch a návštěvníci si je s nadšením odnášeli.

Pro děti jsme připravili speciální koutek, kde si mohly hrát s balonky, malovat omalovánky nebo tvořit. Počasí nám přálo, takže se děti i dospělí mohli bavit jak uvnitř, tak venku.

Na místě jsme rozdali stovky drobných dárků a vytvořili příjemnou atmosféru, kterou si užili všichni přítomní. Velký zájem vzbudily i naše ukázky strojů – hloučky návštěvníků se tvořily hlavně kolem lisu a laseru. Děkujeme všem, kdo se na akci podíleli, a také našim návštěvníkům za účast! 🙂

 

 

Podívejte se, jak den otevřených dveří probíhal:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *